Op een aantal locaties in Delft, Den Haag en Schiedam biedt Biesieklette de mogelijkheid om een abonnement af te nemen voor het langdurig stallen van je fiets of brom/snorfiets. Bekijk welke mogelijkheden er zijn.

Jaarabonnementen

Ben je in het bezit van een brommer of motor en wil je deze het hele jaar door overdag veilig stallen? Vraag dan bij ons een jaarabonnement aan welke geldig is bij veel van onze openbare stallingen. Dit is voordeliger dan per dag te betalen. Zie onder het kopje stallingen waar je je brommer / scooter kunt stallen.

Let op: je brommer of motor mag met dit abonnement NIET blijven overnachten.

De kosten voor een jaarabonnement voor een scooter of brommer bedraagt € 100,- per jaar.

De kosten voor een jaarabonnement voor een moter bedraagt € 150,- per jaar

Bewonerspassen

Ben je woonachtig in Den Haag rond Grote Markt, Kranestraat, Raamstraat of Nobelstraat? Dan biedt de bewonerspas jou de mogelijkheid om je fiets permanent te stallen. De bewonerspas kost € 1,00 per maand voor  een fiets/elektrische fiets en € 2,00 per maand voor een bakfiets/tandem/driewieler /fiets met aanhanger. Deze tarieven zijn geldig van 1 januari t/m 31 december 2020.

Ben je woonachtig in Schiedam rond het Broersveld? Dan biedt de bewonerspas jou de mogelijkheid om je fiets permanent bij ons te stallen. De bewonerspas kost € 3,75 per maand voor een fiets/elektrische fiets en € 7,13 per maand voor een bakfiets/tandem/driewieler /fiets met aanhanger en wordt per jaar in rekening gebracht.

De bewonerspas heeft een looptijd van één jaar en kan telkens met één jaar verlengd worden. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.  De kosten van een bewonerspas zijn per jaar en bij vooruitbetaling verschuldigd.

Let op:

Met een bewonerspas kun je alleen gedurende de openingstijden van de stalling je fietsen stallen en ophalen. Alle openingstijden van de stallingen zijn te vinden bij ‘Stallingen’.

Laat de bewonerspas altijd scannen door de beheerder als je je fiets stalt, maar ook als je je fiets uit de stalling haalt.

Buurtstalling

Woonachtig in Delft of Den Haag en geen plek om je fiets, brommer of motor te stallen? Vraag dan een plek aan in een buurtstalling. Een buurtstalling is een afgesloten en overdekte stalling waar je 24/7 je tweewieler kunt stallen en ophalen.

De kosten per maand: fiets € 7,50*; brommer/scooter/bakfiets € 14,25*; motor € 24,00*.

Reis je regelmatig van of naar station Lammenschans in Leiden en wil je je fiets of brommer veilig stallen? Vraag dan een plek aan in de buurtstalling Station Lammenschans.

De kosten per maand: fiets € 8,75*; bakfiets/brommer/scooter; € 19,17*.

Indien er een plaats vrij is, krijg je direct een plek toegewezen. Staat de stalling vol, dan is het mogelijk om op een wachtlijst te komen. Zodra er een plek vrij komt, word je direct door ons geïnformeerd.

Huurvoorwaarden Biesieklette van toepassing.

Fietskluis

Woonachtig in of nabij het Westland, Erasmusweg, Jaap Edenweg of Melis Stokelaan in Den Haag? Dan kan een fietskluis een goed alternatief zijn voor een bewaakte of onbewaakte fietsenstalling. Dichtbij het OV en veilig gestald. In deze afsluitbare fietskluis kan één fiets geplaatst worden.

De kosten per maand per fietskluis: € 7,50*.

Reis je regelmatig van en naar Station Leidschendam-Voorburg? Ook daar is het mogelijk je fiets in een afsluitbare fietskluis te stallen. Het huurtarief van deze fietskluizen is € 10,- per maand.

Reis je regelmatig met de Hoekse Lijn? Ook dan is het mogelijk je fiets in een afsluitbare fietskluis te stallen. Het huurtarief van deze fietskluizen is € 9,08* per maand.

Huurvoorwaarden Biesieklette van toepassing.

Fietstrommel

Woonachtig in Delft, Rijswijk of Den Haag en geen plek om je fiets te stallen? Dan kun je via ons een plek in een fietstrommel aanvragen. Een kleine afsluitbare stalling die door de gemeente geplaatst wordt. In één trommel kunnen maximaal 4 fietsen en de trommel wordt afgesloten met een slot. Je krijgt van ons een eigen sleutel.

De kosten per maand per fiets: € 7,50*.

Huurvoorwaarden Biesieklette van toepassing.

* Huurovereenkomst wordt afgesloten voor minimaal 1 jaar en kan tussentijds niet worden beëindigd. Na 1 jaar kan de huurovereenkomst beëindigd worden, rekening houdend met een opzegtermijn van 1 volle maand.