Brom/snorfietsabonnement Kranestraat

Wil je je brom/snorfiets regelmatig in de binnenstad stallen? Vraag dan hier voor € 2,50 een maandabonnement aan voor de stalling Kranestraat.

Bewonerspassen Schiedam of Den Haag

Schiedam

Ben je woonachtig in Schiedam rond het Broersveld? Dan biedt de bewonerspas jou de mogelijkheid om je fiets permanent bij ons te stallen!

De bewonerspas kost € 3,75 per maand voor één fiets en wordt per jaar (=€ 45 totaal en per vooruitbetaling) in rekening gebracht.

De bewonerspas heeft een looptijd van één jaar en kan telkens met één jaar verlengd worden.

Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. De huurvoorwaarden van Biesieklette zijn van toepassing.

Den Haag

Ben je woonachtig in Den Haag rond Grote MarktKranestraatRaamstraatof Nobelstraat? Dan biedt de bewonerspas jou de mogelijkheid om je fiets permanent te stallen. De bewonerspas kost € 3,75 per maand voor  een fiets/elektrische fiets en € 7,13 per maandvoor eenbakfiets/tandem/driewieler /fiets met aanhanger.

De bewonerspas heeft een looptijd van één jaar en kan telkens met één jaar verlengd worden.

Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.
Huurvoorwaarden  Biesieklette van toepassing.

De kosten van een bewonerspas zijn per jaar en bij vooruitbetaling verschuldigd.

Van 1 oktober 2017 tot 1 oktober 2018 geldt een verlaagd tarief van € 1,- per maand voor een fiets/elektrische fiets en € 2,- per maand voor een bakfiets/tandem/driewieler /fiets met aanhanger.

Buurtstalling

Woonachtig in Delft of Den Haag? Vraag dan een plek in een buurtstalling aan! Handig, als je eigen woning geen fiets/brommer/motor berging heeft. Een buurtstalling is een afgesloten en overdekte stalling waar je 24/7 je kunt stallen en ophalen. De kosten per maand: fiets € 7,50; brommer/scooter/bakfiets € 14,25; motor € 24,00. (De kleine lettertjes: facturatie per half jaar. Borgbedrag voor de sleutel € 35,00. Huur voorwaarden van toepassing. Indien er een plaats vrij is, krijg je direct een plek toegewezen. Staat de stalling vol, dan is het mogelijk om op een wachtlijst te komen. Zodra er een plek vrij komt, word je direct geïnformeerd door ons!)

Fietskluis

Woonachtig in nabij het Westland, Erasmusweg, Jaap Edenweg of Melis Stokelaan in Den Haag? Dan kan een fietskluis een goed alternatief zijn voor een bewaakte of onbewaakte fietsstalling. Lekker dichtbij het OV, veilig gestald. In deze afsluitbare fietskluis kan één fiets geplaatst worden.

De kosten per maand voor een fiets: € 7,50. (De kleine lettertjes: facturatie per half jaar. Borgbedrag voor de sleutel € 12,50. Huur voorwaarden van toepassing.)

De fietskluizen van Station Leidschendam-Voorburg hebben een afwijkend tarief: de huur is € 10,- per maand en de borg voor de sleutel bedraagt € 35,-

Fietstrommel

Woonachtig in Delft, Rijswijk of Den Haag? Dan kun je via ons een fietstrommel aanvragen. Een kleine afsluitbare stalling die door de Gemeente op verzoek van omwonenden geplaatst wordt. Speciaal voor bewoners die niet beschikken over voldoende bergruimte. In één trommel kunnen meerdere fietsen, en de trommel wordt afgesloten met een slot. Je krijgt van ons een eigen sleutel.

De kosten per maand voor een fiets: € 7,50. (De kleine lettertjes: facturatie per half jaar. Borgbedrag voor de sleutel € 12,50. Huur voorwaarden van toepassing)