Uitreiking Praktijk verklaring

We zijn trots om te delen dat vier van onze collega’s afgelopen dinsdag hun praktijkverklaring hebben ontvangen tijdens de uitreiking van de Praktijkverklaring ‘Assistent Dienstverlening’ op MBO-niveau 1. De uitreiking vond plaats bij Den Haag Werkt aan de Fruitweg in Den Haag.

Met deze verklaring wordt mbo-kennis toegevoegd aan de werkervaring op de werkvloer, ondersteund door een praktijkbegeleider en een opleidingsinstantie. Dit verhoogt de motivatie, weerbaarheid en flexibiliteit van onze medewerkers. Werkgevers geven een positieve beoordeling van hun werk, wat het zelfvertrouwen van de kandidaten vergroot.

Awet Guesh brengt de kwaliteit van dienstverlening omhoog bij stallingslocatie Stadhuis met zijn positieve instelling en professionele werkhouding. Zijn inzet en enthousiasme zijn inspirerend voor ons allemaal. Bashir Omer laat met zijn flexibele en proactieve werkhouding, zowel bij de strandstalling als in de binnenstad van Den Haag, zien dat hij de organisatiebelangen hoog in het vaandel heeft staan. Bezoekers zijn altijd in goede handen bij Bashir. Johannes Abrham tilt met zijn actieve werkhouding en doelgerichte mindset de functie van Stallingbeheerder naar een hoger niveau. Naast zijn verantwoordelijkheid voor de PostNL-punten, is hij een veelzijdige medewerker die altijd klaarstaat om te helpen. Idris Mahmoud, met zijn ijzersterke wil om succesvol te zijn, weet een balans te brengen tussen privé en werk. Zijn dienstverlenende, proactieve instelling en durf maken hem een waardevolle collega.

Gefeliciteerd Awet, Bashir, Johannes en Idris! Jullie hebben deze prestatie meer dan verdiend.