• Verhuur

    strandrolstoelen

  • Strandrollator

    ook dan naar het strand

  • Met meer naar het strand?

    Gewoon de bolderkar mee!

Verhuurdiensten

Wilt u een speciale rolstoel of rollator huren om op het strand te kunnen komen?

Toegankelijkheid voor iedereen die naar het strand wil. Dat is één van de doelstellingen waar Biesieklette voor staat. Helaas is het voor vele mensen met een beperking onmogelijk om op het strand te komen. In opdracht van de gemeente Den Haag verhuurt Biesieklette op de stallingen Kijkduin, Strandweg (Noordboulevard) en Strandweg (Haven) speciale strandrolstoelen en rollatoren.

 

U wilt naar het strand maar met uw eigen rolstoel lukt dit niet?
Dan is de strandrolstoel Wombat, iets voor u. Deze rolstoel heeft grote brede banden en zwenkwielen. De armleuningen zijn opklapbaar waardoor het in- en uitstappen vergemakkelijkt wordt. De voetensteun is in lengte verstelbaar. De maximale belasting is 110 kilo. U wilt zelf niet duwen achter de Wombat, maak dan gebruik van de elektrische strandrolstoel Cadweazle of de elektrische ScoutCrawler. Een voertuig met rupsbanden voor in het zand waar iemand met zijn eigen rolstoel in kan rijden en dan met de ScoutCrawler over het zand.

 

Wilt u de zee in, dat kan met de Tiralo.
De armleuningen zijn voorzien van 2 gele drijvers die met klittenband vastzitten. Voor een makkelijke in- en uitstap kunt u de drijvers verwijderen. De stoel is belastbaar tot 150 kilo. De Tiralo is alleen geschikt voor volwassenen. Speciaal voor kinderen is er de strandduwrolstoel Hippocampe.

 

U wilt naar het strand en hebt moeite met lopen?
Misschien is de strandrollator dan iets voor u. De strandrollator is een licht looprek met brede banden, waarmee u over het strand kunt rijden. De strandrollator heeft handremmen en is in hoogte verstelbaar.

 

Wat kost het huren?
Een strandrolstoel of rollator kost € 2,50 per dag. Voor een elektrische strandrolstoel betaalt u € 5,00 per dagdeel van 2 uur. De borg bedraagt € 50,00.

Even shoppen en een rolstoel nodig?

Biesieklette verhuurt op diverse stallingen rolstoelen voor € 1,00.

Ook als u geen gebruik maakt van één van onze bewaakte fietsenstallingen bent u altijd welkom om een rolstoel bij ons te huren.