doe mee(r) met Bikey!

kortingsacties en/of narrowcasting

BIESIEKLETTE

over ons

Je kent ons als beheerder van openbare stallingen in de regio. Daarnaast verzorgen wij verhuur van fietsen, buggy’s, fietstrommels en buurtstallingen. Op het strand zijn er strandrolstoelen/ rollators te huur voor mindervaliden.

BIKEY

informatie

In het najaar van 2016 won Biesieklette de 1e prijs bij de Hospitality Challenge met haar innovatieve stallingssysteem: Bikey. Het inmiddels gepatenteerde toegangssysteem biedt gemak, innovatie, extra mogelijkheden én data analyse. De slimme sleutelhanger bevat een unieke QR code waarmee de bezoekers bij aangesloten ondernemers een kortingsactie verzilveren.

werking

De Bikey wordt gescand door de stallingsbeheerder. Onze ontwikkelde software logt de handeling. Hierna meld de bezoeker zich aan via de Biesieklette app voor korting bij deelnemende ondernemers. Bewaakt stallen wordt beloond: gratis bewaking van fiets, brommer of motor én korting voor de boodschappen!

anoniem

Bikey is anoniem en gebruikt geen NAW gegevens. Bij het publiek is de werkwijze en gedachte eender als de anonieme OV-chipkaart. Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd of opgeslagen. Op termijn is een persoonlijke Bikey eventueel opportuun.

GRATIS MEEDOEN

Lokale ondernemers kunnen de kortingsactie gratis “aanbieden” via de Biesieklette App. Maar ook betaald via ons Narrow Casting netwerk.
Gebruikers die de Bikey laten scannen voor het afrekenen, krijgen de door de ondernemer aangeboden korting op een specifiek product of dienst.

KERNGETALLEN

Biesieklette bewaakte in 2016 op 32 locaties fietsen, brommers en motoren.
Daarbij wordt aanvullend toezicht gehouden op scholen. Een grote achterban die bij zal dragen aan de toekomstige groei in het gebruik van Biesieklette stallingen.
In totaal lieten meer dan 2.100.000 mensen hun fiets bewaakt stallen door Biesieklette. Medio augustus 2017 zijn er 240.000 Bikeys in omloop. De verwachting is dat de Haagse binnenstad groeit naar 1.020.000 bezoekers in 2017! Dit zal verder groeien gezien de verwachte stijging in het gebruik van de fiets tot 2020.

BIKEY KORTINGSACTIES

Biesieklette streeft naar een maximale gebruikerservaring van stallinggebruikers. Online promotie draagt hieraan bij.
Reserveringen van een fiets, strandrolstoel, afspraken voor reparaties en meer zijn allemaal vanuit de binnenzak (direct te regelen via de website en app). Daarnaast is de app onderdeel van het loyalty programma van Biesieklette.
Gebruikers krijgen via de app aanbiedingen te zien van lokale ondernemers in de buurt van bewaakte stallingen. Het totale online bereik is 72.975 unieke bezoekers in 2016.
  • Website: 92.000 weergaven/ 70.000 unieke bezoekers
  • Nieuwsbrief: 725 ontvangers met 45% open rate. (Industriestandaard: 15%)
  • Biesieklette App: 2.000 downloads (sinds aug. 2016)
  • Twitter bereik: 500 gebruikers per regio (gericht)
  • Facebook bereik: 650 gebruikers per regio (gericht)

BIKEY NARROWCASTING

Je kunt op nagenoeg al onze stallingen Narrowcasting ruimte aanschaffen. Kijkende naar onze bezoekersaantallen (2 miljoen per jaar!) is dat een interessant bereik voor jou als ondernemer. Per stalling hebben wij een overzichtelijk bezoekersaantal-staffel. Wil je op meerdere locaties “zenden” dan krijg je korting. 
De prijzen zijn € 375* per jaar bij een bezoekersaantal van maximaal 50.000 per jaar**. € 562,50* per jaar bij een bezoekersaantal van maximaal 50.000 tot 100.000 per jaar** en € 750,00* per jaar bij meer dan 100.000 bezoekers per jaar**.
* exclusief 21% BTW **per stalling
 Staffelkorting en waarde
  • 1 stalling? 100% van het geldende tarief
  • 2 – 5 stallingen? 5% korting op het geldende tarief
  • 5 – 10 stallingen? 10% korting op het geldende tarief
  • Meer dan 10 stallingen? 25% korting op het geldende tarief

 

Periodewaarde
Kwartaalcontract                    100% van het geldende tarief
Halfjaarcontract                      1% extra korting op geldende tarief
Jaarcontract                            2% extra korting op geldende tarief

 

Voorbeeldberekening
Advertentiekosten bij één jaar lang adverteren bij drie stallingen met verschillende prijsstellingen:
Basistarief x 1 =                     € 375
Middentarief x 1 =                 € 562,50
Hoogtarief x 1 =                    € 750
Subtotaal =                             € 1687,50      
Subtotaal (€ 1687,50) – (5% korting staffelwaarde + 2% korting periodewaarde = 7% korting op het subtotaal)  = € 1569,38

GEÏNTERESSEERD?

direct aanmelden of aanbod op maat

Meedoen met de (gratis) Bikey kortingsactie? Of een volledig op maat gemaakte offerte (inclusief overzicht van bezoekersaantallen, spreidingsgebieden en dergelijke) voor narrowcasting?

 

Stuur een mailtje naar narrowcasting@biesieklette.nl en onze junior accountmanager neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.