Biesieklette werkplaats

Jouw tweewieler is ook bij Biesieklette voor onderhoud in goede handen. Onze opgeleide medewerkers staan voor je klaar. Een fiets APK, het bestellen van een onderdeel of vrijblijvend advies? Kom gerust langs!

Onze werkplaatsen zijn geopend van:

ma 10:00 – 17:00
di 10:00 – 17:00
wo 10:00 – 17:00
do 10:00 – 17:00

BOVAG prijzen en garantie

Wij hanteren BOVAG prijzen. Tevens zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Mobiele service

Zit u even omhoog qua tijd of vervoer? Wij helpen u graag! Bel ons en wij maken een afspraak om uw fiets op te halen voor onderhoud. Zodra de fiets gerepareerd is, zullen wij deze weer netjes bij u thuis bezorgen.

De winkel – Heeswijkplein 78

Naast het uitvoeren van reparaties binnen onze werkplaatsen is Biesieklette ook begonnen met de verkoop van tweedehands fietsen. Afgedankte en door de eigenaren achtergelaten fietsen worden door het Fietsdepot Haaglanden opgehaald en bij ons gerecycled en opgeknapt en krijgen zo een tweede leven.

Biesieklette heeft ook een fietsenwinkel. Deze fietsenwinkel is gevestigd naast het bedrijfsbureau op het Heeswijkplein in Den Haag. De omzet wordt deels gerealiseerd door middel van vaste contracten, maar ook de binnenlopende klant is van harte welkom voor de aankoop van een fiets of voor een reparatie.

Deze winkel met werkplaats heeft als doel een leerbedrijf te zijn waar stagiairs de vakbekwaamheid in de praktijk kunnen opdoen. Een groot voordeel van deze winkel is dat de stagiair bij de verkoop van fietsen te maken krijgt met consumentenbenadering en dus ook deze vaardigheden opdoet. Wij leiden mensen continu op: 1 dag per week naar school en 4 dagen per week stage lopen. Hierna kunnen zij het diploma fietstechnicus behalen en een werkplek vinden in de vakhandel.

Openingstijden winkel:

ma 10:00 – 17:00
di 10:00 – 17:00
wo 10:00 – 17:00
do 10:00 – 17:00