Bemand of onbemand

Gratis of betaald stallen

Crowdmanagement

Voorkom wildparkeren

Er zijn diverse opties te bedenken. Een bemande stalling, met toezicht (of een onbemande). Een gratis of een betaalde voorziening voor de bezoekers. Om jouw (aan)vraag beter te kunnen begrijpen, verzoeken wij je om het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Niet dat wij je willen afschepen met een formulier. Geenszins. Het biedt ons inzicht; opdat wij een op maat gemaakte offerte voor je kunnen maken. Evenementen stallingen realiseren is niet alleen een kwestie van een paar hekken neerzetten en de hand ophouden.

Het vergt afstemming met o.a. de organisator, het raakt je vergunningsaanvraag, het biedt mogelijkheden tot een interessant verdienmodel maar bovenal: het crowd-management wordt hiermee optimaal benut.  Onze ervaring zetten wij graag voor en met jou in om samen tot een passende oplossing te komen.

Aanvraag event stalling

Wil je de mogelijkheden verkennen? Vul dan onderstaand formulier zo goed mogelijk in. Je zit nergens aan vast, en is volledig vrijblijvend. Het geeft ons alleen een goed beeld bij het opmaken van de offerte/beantwoording van jullie vragen.