Wanneer jij je tweewieler laat overnachten in een van onze stallingen vragen wij per bezoek een vergoeding hiervoor. Het starttarief bedraagt € 0,50 cent en kan afhankelijk van de parkeerduur oplopen tot een bedrag van € 13,-. Voor het stallen van een brommer, scooter en/of motor* wordt altijd een vergoeding gevraagd. Om te voorkomen dat je tegen onnodig hoge kosten aan loopt en niet per bezoek wil betalen is er de mogelijkheid om een abonnement voor jouw tweewieler af te sluiten. Deze heeft dan voor een vast bedrag per jaar een plekje in een van onze stallingen.

*Motoren zijn zijn toegestaan in een beperkt aantal stallingen.

Let op! alle abonnementen gaan per 1e van de maand in.

Jaarabonnement

Scooter, Brommer & Motor

Ben je in bezit van een brommer, scooter of motor en wil je deze het gehele jaar veilig stallen?

Vraag dan bij ons een jaarabonnement aan welke geldig bij een beperkt aantal stallingen waar je een brommer en motor kan stallen. Dit is voordeliger dan per dag te betalen.

Let op:

Met een jaarabonnement mag je alleen gedurende de openingstijden van de stalling je brommer, scooter of motor stallen. Het is niet toegestaan om brommer, scooter of motor te laten overnachten in de stalling.

Bewonerspas

Fiets en Bakfiets

Biesieklette biedt voor een aantal stallingen de mogelijkheid om een bewonerspas aan te vragen. Hierdoor hoeft u niet het overnachtingstarief te betalen. De bewonerspas is er voor (electrische) fietsen maar ook voor bakfietsen, tandems en driewielers. De bewonerspas heeft een looptijd van één jaar en kan telkens met één jaar verlengd worden. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. De kosten van een bewonerspas zijn per jaar en bij vooruitbetaling verschuldigd. De bewonerspas wordt gekoppeld aan een ‘bikey’ (onze sleutelhanger met QR-code). Laat deze ‘Bikey’ bij aankomst en vertrek altijd scannen door de beheerder.

Let op:

Met een bewonerspas kun je alleen gedurende de openingstijden van de stalling je fietsen stallen en ophalen. Alle openingstijden van de stallingen zijn te vinden op onze website onder ‘Stallingen’.

De bewonerspas is alleen geldig op de door jou gekozen locatie.