Krishan – KLM

Hierboven zien wij oud-schoolstalling beheerder Krishan. Hij is ooit geplaatst bij ons als een van de jongste beheerders na een auto-ongeluk waarbij hij o.a. een hersenbeschadiging heeft opgelopen. Toen onze werk en traject coach Krishan voor het eerst sprak, zagen we een jongeman die zijn best deed maar ongelukkig was als hij nadacht over zijn toekomst en alle plannen die nooit zouden uitkomen.

Krishan schaamde zich een beetje voor zijn baan bij Biesieklette tegenover leeftijdsgenoten en raakte zo een beetje geïsoleerd. Nam ook steeds minder deel aan zijn sociale leven waardoor hij steeds minder contact had met vrienden.
Samen hebben we toen een plan gemaakt om eerst zijn eigenwaarde op te krikken en te onderzoeken wat nog wel zou kunnen. Na intensieve begeleiding/onderzoek/training en aandacht zijn we aan de slag gegaan met zijn passie (vliegtuigen) met als uiteindelijk resultaat: een baan op Schiphol voor KLM!

Krishan is trots en heeft verschillende certificaten gehaald, rijdt weer auto en kan helemaal meepraten met vrienden.

Melissa – productie medewerker

“Hallo! Ik ben Melissa, 38 jaar en woonachtig in Nootdorp. Mijn werkervaring zit vooral op administratief vlak. Via de gemeente Pijnacker-Nootdorp ben ik in december 2014 bij Biesieklette terecht gekomen. 

Een saaie werkdag op de stallingen van Biesieklette is het zeker niet: bonnen uitgeven en controleren, de klanten helpen en de stalling onderhouden. Na een tijdje vroeg Biesieklette mij op het bedrijfsbureau. Het hoofdkantoor van Biesieklette. Ik hield mij bezig met klanten ontvangen, telefonisch verkeer, administratieve taken, notuleren en e-mailen.  Mijn sterke punten luisteren en behulpzaam zijn heb ik verder kunnen ontwikkelen. Ook mijn minder sterke punten (10 katten uit de boom kijken voordat ik los laat).

Ik ben altijd goed begeleid door Biesieklette. Kreeg zelfs training van hun eigen trainer Frans! Een van zijn trainingen was met een videocamera: best eng om jezelf terug te zien, maar erg leerzaam! Zo kon ik mijzelf meteen verbeteren na feedback van de trainer. 

Dankzij Biesieklette heb ik nu een baan bij Tasseron sensors en Controls in Nootdorp. Na de baan van Biesieklette ben ik doorgestroomd naar Tasseron sensors & controls in Nootdorp. Hier houd ik mij als productie medewerker bezig met het vullen van plankjes en kabeltjes knellen en rillen. Dat vind ik erg leuk! En kan mij goed verder ontwikkelen.”

Expertise binnen handbereik

Voorheen weinig tot geen competenties voor een goede kans op de arbeidsmarkt. Gevolg: uitkering en thuiszitten. Anno nu worden zij door de gemeente bij Biesieklette geplaatst en doorlopen onze onderscheidende aanpak met als doel: ontwikkeling en (door)groei. Met ondersteuning van in-house professionals van Biesieklette op het gebied van coaching en training.

Werkgever

Biesieklette je flexibele partner op het gebied van personeel! Wij kunnen veel voor je betekenen. Helemaal als je bereidt bent onze kandidaten een kans te geven en een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst aan te bieden.

De door ons voorgestelde kandidaat heeft al een heel traject achter zich. Tevens is hij uitvoerig begeleid door onze werk en traject coaches. Wij trainen op specifieke werknemerscompetenties die binnen je vakgebied cruciaal zijn. Onze begeleiding en inzet stopt niet bij het moment van plaatsing. Een volledig jaar zullen wij vinger aan de pols houden bij de kandidaat en desgewenst begeleiden. Dit zien wij als maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Proefplaatsing van twee maanden (kosteloos);
  • Terugkeergarantie indien het ‘niet lukt’ met de kandidaat;
  • Fiscaal voordeel (afdrachtsverminderingen);
  • Vakgerichte opleiding tegen geringe kosten.

Wil je als werkgever meer informatie over de unieke aanpak van Biesieklette? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Succesvolle doorstromers:

83%

Wil jij (samen) werken met Biesieklette ?

Dat kan! Mits je een bijstand- of WA jong uitkering hebt.
Neem contact op met het Werkgeversservicepunt. Of jouw klantmanager. Noem Biesieklette en maak snel een afspraak via hen bij ons!

Gemeente?

Om tot een succesvolle samenwerking met resultaat te komen, hebben wij maar twee zaken nodig:

  1. Faciliteiten
  2. Mensen

Qua faciliteiten: een of meerdere (fietsen)stallingen in een (groot) stedelijk/gemeentelijk gebied.

Qua mensen: inwoners in een uitkeringssituatie die dringend op zoek zijn naar vast werk in de reguliere arbeidsmarkt.

Krijgen wij dat samen voor elkaar dan kan Biesieklette ongelofelijk veel voor de gemeente, inwoners en medewerkers betekenen:

  • Perspectief! De inwoners worden geholpen aan training, coaching en uitzicht op een vaste baan in de reguliere arbeidsmarkt.
  • Ordentelijk stadsbeeld. Geen fout geparkeerde fietsen in de gemeente.
  • Vervlechting met lokale ondernemers. Met lokale ondernemers. Onze 1e prijs Bikey draagt hier aan bij (zie www.biesieklette.nl/bikey).

De uitstroom van aspirant medewerkers draagt linksom of rechtsom bij aan besparing. Besparing op middelen die je nu aanwendt om uitkeringen te betalen. Biesieklette spreekt met u een harde ’target’ uitstromers af. In bilateralen kun je de realisatie zelf monitoren.