Mini-Symposium ‘Realiseren van je Doelen’

Afgelopen woensdag 1 november in het Nutshuis Den Haag; een inspirerende dag om niet te vergeten ter ere van het 40-jarig jubileum van Stichting Biesieklette en het 30-jarig jubileum van Herman de Graaff (Directeur Relaties).

Wij zijn erg dankbaar voor de waardevolle bijdragen en betrokkenheid van gastsprekers Thelma van Petersen (Directeur Den Haag Werkt), Anne Koning (Gedeputeerde Wonen, Ruimtelijke Ordening, Recreatie Toerisme en Sport), Michel Rogier (Statenlid Provincie Zuid-Holland), Arjen Kapteijns (Wethouder Energietransitie, Mobiliteit en Grondstoffen Den Haag) en Joost van de Ven (projectontwikkelaar Lingotto). Tussendoor zagen we mooie videoboodschappen van de fietsburgemeester en diverse Biesieklette collegae. En natuurlijk ook voor de dagvoorzitter Peter van den Heuij, die deze dag alles soepel met elkaar heeft weten te verbinden.

Er werd onder meer gesproken over het belang van sociale ondernemingen en organisaties zoals Biesieklette. Daarnaast kwam de behoefte aan een leefomgeving die plezierig, veilig, sociaal en inclusief is aan bod. Een behoefte zowel voor de inwoner van een stad of dorp, als voor de bezoeker van deze gebieden als student, werkende of toerist.

Met veel aandacht spraken we over de beheerder die de fietsparkeerders ontvangt met een glimlach en altijd bereid is om te helpen. De Biesieklette medewerkers waar we trots op zijn, die samen met ons hun doelen kunnen realiseren. De samenwerking met onze stakeholders die essentieel is. Samen de toekomst tegemoet om nog meer fietsen in plaats van auto’s in de stad te verwelkomen. Samen maken we de voorzieningen en de personele inzet die hiervoor nodig is mogelijk.

Fabian Paf (Directeur-bestuurder) zette Herman de Graaff en zijn vrouw uitvoerig in het zonnetje. Al 30 jaar hart voor de zaak, voor de mensen en de doelen waar we voor staan. Mooie persoonlijke boodschappen van familie en collegae passeerden de revue.

Biesieklette wil iedereen langs deze weg bedanken die aanwezig was bij deze geweldige dag. Op naar vele jaren samenwerking die voor ons liggen. Wij kijken er naar uit!