Evi van Eerdt nieuwe Verandermanager

Vanaf februari is Evi van Eerdt bij ons werkzaam als verandermanager.

Wat komt ze dan precies doen? Allereerst om samen met het MT te kijken naar verschillende processen. Hoe kunnen we deze voor de toekomst (beter) vastleggen en borgen, maar ook moderniseren, efficiënter en effectiever inrichten.  Daarnaast gaat ze tijdelijk ondersteuning bieden, in de afwezigheid van de huidige manager, aan de afdeling Operations. Als laatste zal zij ook diverse projecten voor haar rekening nemen waaronder bijvoorbeeld de Dutch Grand Prix in Zandvoort.

Ik ben al jaren als manager bedrijfsvoering (financiën, ICT, HR en Facilitair) werkzaam waarin het vastleggen en verbeteren van processen dagelijks aan bod kwam. Graag werk ik samen met de collega’s die het uiteindelijk moeten gaan doen, want iedereen heeft een puzzelstukje van het proces in handen en weet daardoor veel beter waar de risico’s zijn maar ook de kansen.

Vanuit de opvoeding we zijn allemaal uniek en daarin verdiend iedereen een eerlijke kans, kies ik bewust voor werkgevers waar ik kan bijdragen aan de mens en/of maatschappij.

Ik ga dan ook graag de uitdaging aan om samen met de collega’s te werken aan een moderne en toekomstbestendige Biesieklette.