Fietsenstalling Koningin Julianaplein tijdelijk dicht

Extra drukte verwacht in de stallingen van Biesieklette rondom station Den Haag Centraal voor de periode van oktober 2023 tot en met december 2024. Vanaf 1 oktober 2023 gaat de grote fietsstalling Koningin Julianaplein (geen Biesieklette) onder het centraal station van Den Haag dicht.

De gemeente Den Haag zet zich in om de fietsen zoveel mogelijk elders onder te brengen waaronder de Biesieklette locaties aan de Anna van Buerenstraat en de Fietsflat aan de Rijnstraat. Deze locaties zijn de laatste weken waar nodig gerepareerd en opgeschoond om zoveel extra fietsen als mogelijk op te vangen. Onze beheerders zijn extra geïnstrueerd en staan u graag bij waar nodig.

Voor vele dus een nieuwe situatie/locatie en we verwachten dan ook in de eerste periode topdrukte waar u enigszins hinder van kan ondervinden. De gemeente Den Haag zet daarom ter plaatse fietscoaches in om u te ondersteunen met betrekking tot fietsparkeren.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de Gemeente Den Haag:  https://bereikbarestad.denhaag.nl/werkzaamheden/kjstalling/contact/